home

Hartritmeonderzoek -
wat moet u weten

Uw arts verwijst u door naar Starlet DC voor een event recorder

Wil uw huisarts uw hartritme laten onderzoeken? Dan kan hij of zij een event recorder laten aanmeten door Starlet DC. Een event recorder is een handzaam ECG-apparaatje dat meet het hartritme om te kijken of u een hartritmestoornis heeft.

Een event recorder aan laten meten op vijf locaties

Uw arts meldt u bij ons aan voor het aanmeten van een event recorder. Starlet DC neemt telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. Voor het aanmeten van een event recorder kunt u terecht op onze servicepunten in Alkmaar, Heerhugowaard Stationsplein, Schagen en Limmen. De event recorder meet continu uw hartritme. Een medewerker van Starlet DC brengt de recorder bij u aan. U draagt de recorder maximaal twee weken. Hij wordt met uw borstkas verbonden via een paar kabeltjes met plakkers.

De event recorder weer inleveren

Na maximaal twee weken levert u de recorder in bij een van de priklocaties van Starlet DC.

Hoe hoort u de uitslag van het hartritmeonderzoek

De event recorder wordt uitgelezen op het servicepunt van Starlet DC in Alkmaar. We laten de uitgelezen opname beoordelen door een cardioloog. De uitslag van het onderzoek sturen we naar uw huisarts. Hij of zij kent uw medische geschiedenis en kan u de uitslag het beste uitleggen. Als u contact opneemt met Starlet DC over de uitslag van uw onderzoek, verwijzen wij u daarom altijd door naar uw huisarts. Uw huisarts krijgt de uitslag van het hartritmeonderzoek over het algemeen binnen vijf werkdagen.

Home     /     Vacatures     /     Contact     /     © 2019 STARLET DC