home

Slaapapneu onderzoek -
wat moet u weten

Uw arts verwijst u door naar Starlet DC voor een slaapapneu onderzoek

Wil uw huisarts laten onderzoeken of u slaapapneu heeft? Dan kan hij of zij een pulse-oximeter aan laten meten door Starlet DC.  De methode bestaat uit een online vragenlijst en een nachtelijke meting van het zuurstofgehalte in uw bloed (pulse-oximetrie). U slaapt thuis 1 nacht met de meter. De gemeten gegevens worden automatisch geanalyseerd en teruggekoppeld aan uw huisarts.

Een pulse-oximeter aan laten meten op vier locaties

Uw arts meldt u bij ons aan voor het aanmeten van een pulse-oxymeter. Starlet DC neemt telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. Voor het aanmeten van een event pulse-oximeter kunt u terecht op onze servicepunten: De Entree in Alkmaar, Heerhugowaard Stationsplein, Schagen en Gezondheidscentrum Limmen. De pulse-oximeter meet het zuurstofgehalte in uw bloed. Een medewerker van Starlet DC geeft u uitleg over het gebruik van de meter. U draagt de meter 1 nacht.

De pulse-oxymeter weer inleveren

De dag na de meting levert u de recorder in bij een van de priklocaties van Starlet DC.

Hoe hoort u de uitslag van het slaapapneu onderzoek

De gegevens van de meting worden uitgelezen door Starlet DC. We laten de uitgelezen opname beoordelen. De uitslag van het onderzoek sturen we naar uw huisarts. Hij of zij kent uw medische geschiedenis en kan u de uitslag het beste uitleggen. Als u contact opneemt met Starlet DC over de uitslag van uw onderzoek, verwijzen wij u daarom altijd door naar uw huisarts. Uw huisarts krijgt de uitslag van het slaapapneu onderzoek over het algemeen binnen vijf werkdagen.

 

 

Home     /     Vacatures     /     Contact     /     © 2020 STARLET DC