home

Trombosedienst in Alkmaar en Den Helder

De trombosedienst van Starlet DC begeleidt patiënten in de regio Noord-Holland-Noord bij het gebruik van hun antistollingsmedicatie. Wij prikken periodiek bloed bij deze patiënten en bepalen de INR-waarde. De uitslag leidt tot een doseeradvies. Op basis hiervan krijgt de patiënt een doseerkalender waarop hij exact ziet hoeveel medicatie hij per dag moet innemen.

Patiënten aanmelden in de regio Alkmaar

U kunt een patiënt in de regio Alkmaar aanmelden door het (her)aanmeldingsformulier in te vullen en te faxen naar 085 7 731 452.

Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, belt de trombosedienst met de patiënt om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek voeren we ook de eerste controle uit.

Patiënten aanmelden in de regio Den Helder

U kunt een patiënt in de regio Den Helder aanmelden door het (her)aanmeldingsformulier in te vullen en te faxen naar 0223 69 69 20.

Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, belt de trombosedienst met de patiënt om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek voeren we ook de eerste controle uit.

Home     /     Vacatures     /     Contact     /     © 2019 STARLET DC