MijnPortavita app

Starlet en Portavita lanceren op 1 juni 2021 de MijnPortavita app. 

Met de MijnPortavita app heeft u altijd inzage in uw doseergegevens op uw mobiele telefoon en tablet. Met deze app kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

De MijnPortavita app is te downloaden in Google Play en de Apple Store. 

Voordelen van de app:

Met de MijnPortavita app op uw mobiele telefoon (of tablet) heeft u altijd inzage in uw doseerkalender, uw INR-historie, de volgende prikafspraak en de berichten van de trombosedienst. Hiervoor heeft u alleen een werkende internetverbinding nodig (3G/4G/5G internet of Wifi). Daarnaast blijft u de e-mailnotificaties van de trombosedienst ontvangen bij het afgeven van de nieuwe dosering en als er een bericht klaar staat.

U kunt de app vanaf 1 juni 2021 gebruiken. Om in te loggen maakt u gebruik van de inloggegevens van het Digitaal Logboek. U kunt hier de korte handleiding vinden met de belangrijkste functies.

Uitfaseren van de papieren doseerbrief
Door de introductie van de MijnPortavita app - of via www.digitaallogboek.nl als u geen smart telefoon of tablet heeft - verstuurt de trombosedienst vanaf 1 september geen doseerkalenders meer per post. Daarmee helpen u en wij bij te dragen aan een schoner milieu.­

BELANGRIJK: U kijkt, op de dag van INR-controle, altijd in uw MijnPortavita app en wordt niet meer telefonisch benaderd door ons voor een aanpassing in uw schema.
Zodra het nieuwe doseerschema klaar staat ontvangt u een e-mailnotificatie.

 

Vragen

Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen en/of opmerkingen, dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 – 773 14 50 of

trombosedienst-alkmaar@starlet-dc.nl.
 
Met vriendelijke groet,
 
Trombosedienst Starlet DC